Takarítóeszközök: takarítókocsi, ablaklehúzó

A kézi takarítóeszközök, takarítókocsik széles választékát nyújtjuk, melyek olyan felületek takarítására szolgálnak, melyek a gépek számára elérhetetlenek. A kézi eszközök közé sorolhatunk minden nedvesítő-, lehúzó-, felmosó, kaparó-, vízfacsaró, ablaklehúzó eszközt, valamint egyszerű (egy-, kétvödrös) és kombinált takarító kocsit, szervizkocsit.

Cégünk kínálatában megtalálhatók az alábbi takarítóeszközök:
- Ablaktisztító eszközök, víztolók
- Ablaklehúzók
- Mopok, moptartók, nyelek
- Portalanító eszközök, táblák, vödrök, prések
- Padek (súrolókorongok)
- Szemetesek, szemeteskocsik
- Szobaasszony kocsik
- Törlőkendők, szivacsok

Műanyag és króm szervizkocsik, felmosó kocsik

 - RS EVO króm szervizkocsik
 - RS króm szervizkocsik
 
 - Felmosó kocsik, tartozékok:
 

Felmosókocsi termékeinkről több információ, vásárlás webáruházunk kapcsolódó oldalán !

A takarítókocsi és fajtái

TakarítókocsiA takarítókocsi egy gyűjtőfogalom, ide sorolunk minden olyan kerekeken guruló eszközt, amely a tisztítás során használt eszközök és gépek szállítását/használatát hivatott segíteni, mobilabbá tenni. A takarítókocsi megkönnyíti és gyorsítja a munkavégzést, segítségével minimális erőkifejtés mellett mozgathatóak a szükséges tisztítószerek és takarítóeszközök, egyszerűbben összegyűjthető a szemét stb. Takarítókocsi típusok:

- szobaasszony kocsi
- szemetes kocsi
- felmosókocsi
- szervizkocsi

Ablaklehúzó

AblaklehúzóAz ablaklehúzó korábban irodaépületek, lépcsőházak ablakainál és kirakatüvegek tisztításánál volt használatos, majd egyre szélesebb körben kezdték alkalmazni a hagyományos újságpapíros módi helyett magánemberek is. Felismerték, hogy az ablaklehúzó használatával amellett, hogy időt spórolnak meg, kényelmesebben végezhetik a nehezen elérhető (magasan lévő) ablaküveg részek tisztítását is. Az ablaklehúzó többféle méretben kapható, kisebb kivitele praktikus eszköz akár az autó szélvédőjének takarítására is.

A felsorolt takarítógépekről, takarítókocsikról, ablaklehúzókról bővebben:
Árakat, műszaki adatokat és képeket webáruházunkban talál, melyet ide kattintva érhet el !

Takarítógépek, tisztítószerek - Súroló automata - Celtex papírok - Álláslehetőség - Ajánlatkérés - Hírlevélre feliratkozás
© HoRob Kft. - Professzionális tisztítástechnológiák egy helyen.