Takarítógép

takarítógép Takarítógépeink minimális elektronikával rendelkeznek, igyekezett a gyártó a legtöbb funkciót mechanikusan megoldani, így a karbantartási igény minimálisra csökkent, lényegében csak a kopóalkatrészeket kell pótolni (pl. kefék, szívógumik). A takarítógép termékeken belül teljes szortimentet kínálunk az ipari porszívótól a különböző súrológépeken keresztül a ráülős seprőgépig és a szőnyegtisztító gépekig. A takarítógépek legfőbb jellemzői között megtalálható a hosszú élettartam, könnyű kezelhetőség és a megbízhatóság egyaránt. Az alkatrészek, tartozékok nagy mennyiségben raktáron vannak, így a megrendeléstől számítva 24-48 órán belül kézhez kapják. Ha bármilyen szerviz probléma felmerülne, szintén a nagy alkatrész raktárnak köszönhetően a takarítógépek javítását azonnal el tudjuk végezni korrekt áron.

Ipari porszívó, vízszívó

Ipari porszívó Az ipari porszívó, ahogy neve is jelzi, kifejezetten nagyüzemi használatra készült. Az ipari porszívó elsősorban abban különbözik a normál, lakásban való takarításra szánt társától, hogy nagyobb teljesítményű, hosszabb üzemidőre képes a motorikus részek esetleges károsodása nélkül, valamint tárolókapacitása (porgyűjtő tartálya) is jóval nagyobb. Egy ipari porszívó a fentiekből adódóan egészen más mechanikus felépítésű, valamint egészen más szűrőberendezéssel készül, mint normál társai, hiszen más környezeti feltételeknek kell megfelelnie. Az ipari porszívókhoz tartoznak még a vízszívók is.

Az általunk forgalmazott ipari porszívók és vízszívók technikai adataiért, árakért látogassa meg webáruházunk kapcsolódó oldalát !

Szőnyegtisztító gép

Szőnyegtisztító gépAzokon a helyeken, ahol sok ember fordul meg naponta, és az elegancia vagy egyéb szempontok miatt szőnyeg/szőnyegpadló burkolat van (pl. szállodák, éttermek), különösen fontos a megfelelő és hatékony tisztítás. Szőnyegtisztító gép nélkül manapság ez egyszerűen elképzelhetetlen, hiszen kézi súrolással hosszú órákig tartana egy kisebb terület alapos megtisztítása is. A szőnyegtisztító gép több feladatot lát el egyszerre: bejuttatja a tisztítóanyagot a textíliába, súrolással vagy befecskendezéssel egységesen eloszlatja azt az anyag rétegeiben, majd összegyűjti, kiporszívózza azt a kosszal együtt.

A forgalmazott szőnyegtisztító gépek megvásárlásáért, bővebb információért látogassa meg webáruházunkat !

Súrológép, súroló automata

A gyors és hatékony tisztítás eszköze nagyobb területekhez

ET 65 súrológép A súrológép, súroló automata a modern tisztítótechnológia egyik nélkülözhetetlen kelléke az ipari/nagyüzemi jellegű tisztítás terén. Míg a nagyméretű, esetenként több száz vagy több ezer négyzetméteres területeket a hagyományos módszerekkel csak nagyobb létszámú takarítószemélyzettel és nagyobb időráfordítással lehet megfelelően tisztán tartani, addig a súrológép segítségével gyors és hatékony a takarítás.

Fiorentini Jolly súrológép A súrológép azonban nem csupán az iparban hódít: napjainkra a bevásárlóközpontok és üzletházak mellett már széles körben elterjedt a közepes méretű boltok, különféle szolgáltatásokat nyújtó szalonok, a közösségi épületek, társasházak tisztításánál is. A súrológép vásárlói elsősorban a takarítócégek, takarítási szolgáltatást nyújtó vállalkozások köréből kerülnek ki, de a súroló automata alkalmazása egyre gyyakoribb nagyobb magánépületek, családi házak higiéniai karbantartásánál is.
Súroló automata

A súrológépekről, súroló automatákról bővebb információ, vásárlási lehetőség: webáruházunk kapcsolódó oldalán !

Seprőgép

Seprőgép Cégünk az alábbi seprőgép típusokat forgalmazza:

- Cleanfix kézi seprőgép
- Fiorentini akkumulátoros, benzines követős seprőgép
- Fiorentini akkumulátoros, ráülős seprőgép
- Fiorentini benzines, diesel, ráülős seprőgép
- Fiorentini gázos, ráülős seprőgép

A felsorolt seprőgépekről több információ:
Árakat, műszaki adatokat és képeket webáruházunkban talál, melyet ide kattintva érhet el !

Cégünk kínálatában megtalálható takarítógép típusok és kategóriák:

Az alábbi takarítógépekről, ipari porszívókról, szőnyegtisztító gépekről bővebben:

Árakat, műszaki adatokat és képeket webáruházunkban talál, melyet ide kattintva érhet el !

Fiorentini Delux takarítógép - Professzionális ipari porszívók, por- és vízszívók
- Egytárcsás, hengerkefés súroló- és polírozó gépek
- Speciális gépek (szalagfüggöny tisztító, gőzös tisztítók, lépcsősúrolók)
- Seprőgépek (akkumulátoros, gázos, benzines, diesel)
- Súroló- vízszívó automaták (kábeles, akkumulátoros, követős, ráülős)
- Szőnyegtisztító gép - kárpittisztító gépek (extrakciós, samponozó, száraz-habos)
- Ipari porszívók - Vízszívók

Takarítógépek, tisztítószerek - Súroló automata - Celtex papírok - Álláslehetőség - Ajánlatkérés - Hírlevélre feliratkozás
© HoRob Kft. - Professzionális tisztítástechnológiák egy helyen.