Cégünk megkapta a kizárólagos forgalmazási jogot a deleo® lefolyótisztítóra, mely az egyetlen és utánozhatatlan ipari lefolyó tisztítószer Magyarországon.

Minimális felhasználás, tökéletes eredmény.

Győződjön meg róla, és tekintse meg videófilmünket.


5 perc alatt megszűnik a dugulás, legyen az a konyhában, fürdőszobában, WC-ben, a deleo® mindenhol megállja a helyét, így az iparban, mezőgazdaságban, kórházakban, szállodákban, nagykonyhákban, irodákban, iskolákban, óvodákban, háztartásokban és mindenhol, ahol lefolyók vannak.

Az Ön haszna, ha deleo®-t használ:
- A berendezések azonnal újból rendelkezésre állnak, mert a deleo® néhány perc alatt feloldja a lefolyócsövekben az összes szerves maradványt. A kellemetlen szagok gyorsan elpárolognak.
- A makacs dugulásokat is feloldja: a deleo® magas fajsúlya következtében képes átjárni és leküzdeni a csőíveket, így a mélyebben fekvő dugulásokat is képes feloldani.
- A vezetékeket kíméli: a deleo® nem támadja meg a szennyvízrendszerben sem az ólmot, sem a vasat, sem a PVC-t, sem a műanyagot, sem pedig a gumit.
- Megelőzi a problémát: rendszeresen alkalmazva, a deleo® megelőző hatású.
- Biztonságos alkalmazás: A deleo® biztonsági fogantyúval ellátott, célszerű, 1000 ml-es palackja ergonómikus alkalmazást tesz lehetővé.
- Környezetbarát: A törvényes előírások szerint a 90%-nál nagyobb mértékben biológiailag lebomló deleo® kb. 25 perc elteltével elveszti a hatását és így a derítővíz- és szennyvíz tisztító berendezéseknek sem a baktériumflóráját, sem pedig a faunáját nem károsítja.

Viszonteladókat keresünk a deleo® lefolyótisztítóra az ország egész területén!

Letölthető dokumentumok:
deleo® lefolyótisztító használati utasítás
deleo® dugulás elhárító biztonsági adatlap

Takarítógépek, tisztítószerek - Súroló automata - Celtex papírok - Álláslehetőség - Ajánlatkérés - Hírlevélre feliratkozás
© HoRob Kft. - Professzionális tisztítástechnológiák egy helyen.